.

.

Freeshipping 36pcs/set Лаптоп Nvidia Чип BGA матрицата BGA Reball Комплет Директно Греење Stencils

Freeshipping 36pcs/set Лаптоп Nvidia Чип BGA матрицата BGA Reball Комплет Директно Греење Stencils

Степени:

DEN 335.52
Износ
Това е достапна


Подолу се модели на матрицата :
NV MCP79 U-B2
NV MCP67 MV-А2//MCP77 MV-А2
NV MCP7 A-P-B1
NV НУ-6100-N//8200//8400//8600
NV G96-600-A1//GT215-450-А2
NV G200-103-B1
NV НУ-200-SLI-А2//BR04-300-А2
NV NF750 A-SLI-N-А2
NV НУ-7150-630 I-А2
NV N12 P-Q3-A1
NV G86-630-А2
NV GF104-325-А2
NV N10 P-ГШ-А2
NV G200-103-B1
NV NF790 IU-SLI-N-B1
NV Gf100-030-а3
NV BR03-N-А3
NV MCP89 MZ-А2
NV НУ-GO150
NV FGO5200
NV GO5200
NV GO6200//7200//7300//7400//G84-303-А2//G86-771-А2
NV НУ-G6150-N-А2//НФ-6100-А2
NV NF4-N-A3//NF4-А3
NV NF550//NF570
NV GO6800-B1
NV G80-100-К1
NV NF430-N-A3//НФ-410-N-А3
NV 6800 LE//FX5900
NV 4200 GO
NV MX440
NV HSI-A4
NV NF250
NV FX5700
NV 420 GO
NV DIA420 GO-32 M

Повеќе информации

Тип:
Рака Алатки
Број на Парчиња:
36 pc
Примена:
Компјутерска Алатка За Полнење
DIY Материјали:
Електрични
Тип:
BGA Матрицата

Најдобрите понуди во категоријата