.

.

Terbium Метал Елемент 99,95% ретки земјата 1g Terbio Terb

Terbium Метал Елемент 99,95% ретки земјата 1g Terbio Terb

Степени:

DEN 1872.00
Износ
Това е достапна


Terbium Метал
Формула :
Тб
Точка Законик : AC-8 M
CAS Бр. :
7440-27-9
EINECS :
231-137-6
Молекуларна Тежина :
158.93
Чистота :
99.95% Gewicht : 1g
Изглед :
Сребро.
Пакување :
VAC
Типична Примена
Се користи како лабораторија reagent, оптички очила, структурни керамика, catalysts, електрични компоненти и фото-оптички материјал.

Повеќе информации

Најдобрите понуди во категоријата