.

.

HSTNN-DB75 Батеријата за HP Павилјон DV7 DV8 HSTNN-IB75 HSTNN-OB75 HSTNN-XB75 464059-121 464059-141 8 Ќелија

HSTNN-DB75 Батеријата за HP Павилјон DV7 DV8 HSTNN-IB75 HSTNN-OB75 HSTNN-XB75 464059-121 464059-141 8 Ќелија

Степени:

DEN 1134.00 -5 %
DEN 1193.28
Износ
Това е достапна

4 V
Капацитет : 4400m Ah
Тип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)
Состојба : Нова, 24 месеци гаранција!Сертифицирани од страна CE & Rohs !!
HSTNN-DB75 Батеријата за HP Павилјон DV7 DV8 HSTNN-IB75 HSTNN-OB75 HSTNN-XB75 464059-121 464059-141 8 Ќелија
За HP 464058-251 464059-121 464059-141 480385-001 516355-001 516916-001 GA08 HSTNN-C50 C HSTNN-DB74 HSTNN-DB75 HSTNN-IB74 HSTNN-IB75 HSTNN-OB75 HSTNN-Q35 C HSTNN-XB75 KS525 AA Одговара Машина Модели DV7-1000 СЕРИЈА Павилјон dv7/CT Павилјон dv7-1000 Павилјон dv7-1000ea Павилјон dv7-1000ef Павилјон dv7-1000eg Павилјон dv7-1001ea Павилјон dv7-1001ef Павилјон dv7-1001eg Павилјон dv7-1001tx Павилјон dv7-1001xx Павилјон dv7-1002ea Павилјон dv7-1002tx Павилјон dv7-1002xx Павилјон dv7-1003ea Павилјон dv7-1003el Павилјон dv7-1003eo Павилјон dv7-1003tx Павилјон dv7-1003xx Павилјон dv7-1004ea Павилјон dv7-1004tx Павилјон dv7-1005ef Павилјон dv7-1005eg Павилјон dv7-1005eo Павилјон dv7-1005es Павилјон dv7-1005tx Павилјон dv7-1006tx Павилјон dv7-1007ef Павилјон dv7-1007tx Павилјон dv7-1008ef Павилјон dv7-1008eg Павилјон dv7-1008tx Павилјон dv7-1009tx Павилјон dv7-1010ed Павилјон dv7-1010ef Павилјон dv7-1010eg Павилјон dv7-1010el Павилјон dv7-1010eo Павилјон dv7-1010ep Павилјон dv7-1010es Павилјон dv7-1010et Павилјон dv7-1010tx Павилјон dv7-1011tx Павилјон dv7-1012tx Павилјон dv7-1013tx Павилјон dv7-1014ca Павилјон dv7-1014tx Павилјон dv7-1015eg Павилјон dv7-1015el Павилјон dv7-1015eo Павилјон dv7-1015tx Павилјон dv7-1016nr Павилјон dv7-1016tx Павилјон dv7-1017eg Павилјон dv7-1017tx Павилјон dv7-1018eg Павилјон dv7-1018tx Павилјон dv7-1019tx Павилјон dv7-1020ea Павилјон dv7-1020eg Павилјон dv7-1020el Павилјон dv7-1020eo Павилјон dv7-1020es Павилјон dv7-1020ev Павилјон dv7-1020ew Павилјон dv7-1020tx Павилјон dv7-1020us Павилјон dv7-1021tx Павилјон dv7-1022tx Павилјон dv7-1023cl Павилјон dv7-1023em Павилјон dv7-1023tx Павилјон dv7-1024el Павилјон dv7-1024tx Павилјон dv7-1025eg Павилјон dv7-1025nr Павилјон dv7-1025tx Павилјон dv7-1026tx Павилјон dv7-1027ca Павилјон dv7-1027tx Павилјон dv7-1029eg Павилјон dv7-1029tx Павилјон dv7-1030eb Павилјон dv7-1030ef Павилјон dv7-1030eg Павилјон dv7-1030el Павилјон dv7-1030en Павилјон dv7-1030eo Павилјон dv7-1030ep Павилјон dv7-1030es Павилјон dv7-1030ev Павилјон dv7-1030tx Павилјон dv7-1031tx Павилјон dv7-1032tx Павилјон dv7-1033tx Павилјон dv7-1034ca Павилјон dv7-1034tx Павилјон dv7-1035ef Павилјон dv7-1035em Павилјон dv7-1035eo Павилјон dv7-1035es Павилјон dv7-1038ca Павилјон dv7-1040ec Павилјон dv7-1040ef Павилјон dv7-1040em Павилјон dv7-1040eo Павилјон dv7-1040es Павилјон dv7-1040et Павилјон dv7-1040ew Павилјон dv7-1045eg Павилјон dv7-1045tx Павилјон dv7-1048ez Павилјон dv7-1050ea Павилјон dv7-1050eb Павилјон dv7-1050ed Павилјон dv7-1050ef Павилјон dv7-1050eg Павилјон dv7-1050eo Павилјон dv7-1050er Павилјон dv7-1051xx Павилјон dv7-1052xx Павилјон dv7-1053ez Павилјон dv7-1053xx Павилјон dv7-1055ea Павилјон dv7-1060ec Павилјон dv7-1060ef Павилјон dv7-1060eg Павилјон dv7-1060el Павилјон dv7-1060em Павилјон dv7-1060en Павилјон dv7-1060eo Павилјон dv7-1060ep Павилјон dv7-1060ew Павилјон dv7-1060ez Павилјон dv7-1065ef Павилјон dv7-1067ef Павилјон dv7-1070eb Павилјон dv7-1070ed Павилјон dv7-1070ee Павилјон dv7-1070ef Павилјон dv7-1070eg Павилјон dv7-1070ei Павилјон dv7-1070ek Павилјон dv7-1070el Павилјон dv7-1070eo Павилјон dv7-1070ev Павилјон dv7-1075la Павилјон dv7-1080ed Павилјон dv7-1080el Павилјон dv7-1080eo Павилјон dv7-1080es Павилјон dv7-1080ew Павилјон dv7-1080ez Павилјон dv7-1090eb Павилјон dv7-1090ed Павилјон dv7-1090en Павилјон dv7-1090eo Павилјон dv7-1090er Павилјон dv7-1092eo Павилјон dv7-1093eo Павилјон dv7-1094eo Павилјон dv7-1095eo Павилјон dv7-1098eo Павилјон dv7-1099ef
DV7-1100 СЕРИЈА Павилјон dv7-1100 Павилјон dv7-1100ef Павилјон dv7-1100eg Павилјон dv7-1100em Павилјон dv7-1101ef Павилјон dv7-1101em Павилјон dv7-1101xx Павилјон dv7-1102tx Павилјон dv7-1102xx Павилјон dv7-1103ea Павилјон dv7-1103ef Павилјон dv7-1103tx Павилјон dv7-1103xx Павилјон dv7-1104ef Павилјон dv7-1104tx Павилјон dv7-1105ea Павилјон dv7-1105eg Павилјон dv7-1105em Павилјон dv7-1105tx Павилјон dv7-1106ef Павилјон dv7-1106eg Павилјон dv7-1107ea Павилјон dv7-1107ef Павилјон dv7-1107tx Павилјон dv7-1110ea Павилјон dv7-1110ef Павилјон dv7-1110eg Павилјон dv7-1112eg Павилјон dv7-1114ef Павилјон dv7-1115ef Павилјон dv7-1115eg Павилјон dv7-1116ef Павилјон dv7-1117ef Павилјон dv7-1118eg Павилјон dv7-1119ef Павилјон dv7-1119em Павилјон dv7-1120ef Павилјон dv7-1120eg Павилјон dv7-1122eg Павилјон dv7-1123ca Павилјон dv7-1123ef Павилјон dv7-1123eg Павилјон dv7-1125ea Павилјон dv7-1125ef Павилјон dv7-1125eg Павилјон dv7-1127cl Павилјон dv7-1128ca Павилјон dv7-1129wm Павилјон dv7-1130ea Павилјон dv7-1130eg Павилјон dv7-1130us Павилјон dv7-1131eg Павилјон dv7-1132eg Павилјон dv7-1132nr Павилјон dv7-1133cl Павилјон dv7-1134us Павилјон dv7-1135ea Павилјон dv7-1135nr Павилјон dv7-1137us Павилјон dv7-1140eg Павилјон dv7-1140en Павилјон dv7-1145ef Павилјон dv7-1145eg Павилјон dv7-1150ef Павилјон dv7-1150eg Павилјон dv7-1150us Павилјон dv7-1151xx Павилјон dv7-1153ca Павилјон dv7-1157cl Павилјон dv7-1160eg Павилјон dv7-1165eg Павилјон dv7-1166eg Павилјон dv7-1170eg Павилјон dv7-1170us Павилјон dv7-1172eg Павилјон dv7-1174ca Павилјон dv7-1175eg Павилјон dv7-1175nr Павилјон dv7-1177ca Павилјон dv7-1180eg Павилјон dv7-1183cl Павилјон dv7-1185eg Павилјон dv7-1190eg Павилјон dv7-1195eg Павилјон dv7-1196eg Павилјон dv7-1198eg Павилјон dv7-1199ef Павилјон dv7-1199eg
DV7-1200 SEREIS Павилјон dv7-1200 Павилјон dv7-1200eg Павилјон dv7-1201ef Павилјон dv7-1201eg Павилјон dv7-1201tx Павилјон dv7-1201xx Павилјон dv7-1202ef Павилјон dv7-1202tx Павилјон.

Повеќе информации

Пакет:
Yes
Батеријата Напон:
14.8 V
Бренд Име:
HSW
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Број На Модел На:
HSTNN-DB75 Батеријата
Компатибилен Бренд:
HP
Тип:
Li-Ion
боја:
Црна
Тип:
Li-Ion
Напон:
14.8V
Полн Капацитет:
4400mAh
Гаранција:
24 месеци
Услови:
акции, 100% сосема НОВ
Уверение:
CE,FCC, RHOS
Место на Потекло:
Guangdong, Кина (Копно)
Е Прилагодена:
Yes

Најдобрите понуди во категоријата