Резервации
Маршал Тито 77, 2220 Свети Николе +389 32 440 151 или +389 76 426 329

Резервации
  Деловни средби

  Ресторан Москва е топло и пријатно место, со две ресторантски сали; и двете поголеми од 300 метри квадратни со капацитет за 180 до 200 гости секоја, односно вкупно 400 места. Ова го прави нашиот ресторан идеален избор за секаков тип на веселби, свадби, родендени, коктели, како и состаноци, бизнис средби, презентации, семинари. По потреба, едната ресторантска сала може да се трансформира во конференциска, со капацитет за 150 луѓе, во зависност од потребите на клиентот. Покрај ресторантската сала, ресторанот ги поседува и следниве простории:

   

  Голем амфитеатар

  (до 300 места)

   

  Средна сала за конференции

  (до 150 места)

   

  Мала сала

  (до 60 места)

   

  Компјутерски кабинет

  (до 20 места)

  Поседуваме и современа техничка опрема која би можеле да ја користите за време на бизнис средбите како:

  • Компјутери,
  • LCD проектори,
  • интерактивни екрани на допир,
  • табли за пишување,
  • безжичен интернет,
  • микрофони и
  • комплетно озвучување на просторијата