Резервации
Маршал Тито 77, 2220 Свети Николе +389 32 440 151 или +389 76 426 329

Резервации
  За Ресторанот

  Ресторан Москва е топло и пријатно место, со две ресторантски сали; и двете поголеми од 300 метри квадратни со капацитет за 180 до 200 гости секоја, односно вкупно 400 места. Ова го прави нашиот ресторан идеален избор за секаков тип на веселби, свадби, родендени, коктели, како и состаноци, бизнис средби, презентации, семинари (за повеќе информации околу деловните средби кликнете овде). За време на летната сезона, во склоп на ресторан Москва функционира и летна градина со големина од скоро 500 метри квадратни.

  ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ


  Мени

  Ако барате ресторан со современ европски ентериер, каде се служат традиционална македонска храна и интересни интернационални јадења, ресторан Москва е вистинското место за Вас. Ресторанот кој функционира во склоп на Меѓународниот славјански универзитет беше отворен во 2007-ма година и се наоѓа во срцето на Овчеполието, во непосредна близина на Свети Николе. Веднаш до ресторанот се наоѓа бесплатен паркинг во наша сопственост, кој има капацитет за околу 100 возила.

  ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ


  Деловни средби

  Ресторан Москва е топло и пријатно место, со две ресторантски сали; и двете поголеми од 300 метри квадратни со капацитет за 180 до 200 гости секоја, односно вкупно 400 места. Ова го прави нашиот ресторан идеален избор за секаков тип на веселби, свадби, родендени, коктели, како и состаноци, бизнис средби, презентации, семинари. По потреба, едната ресторантска сала може да се трансформира во конференциска, со капацитет за 150 луѓе, во зависност од потребите на клиентот.

  ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ


  Галерија

  Погледнете фотографии од внатрешното уредување на нашите капацитети.

  ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ