telephoneТелефон за резервации : +389 32 440 151

 • Овчеполска Тава

  Специјалитет на ресторан Москва
 • Св. Валентин

  во ресторан Москва
 • Ресторан Москва

  Квалитетна храна која ги задоволува и најпрефинетите вкусови
 • Св. Валентин

  во ресторан Москва
 • Св. Валентин

  во ресторан Москва
 • Ресторан Москва

  Резервации на телефон 032 440 151
 • Св. Валентин

  во ресторан Москва
 • Овчеполска Тава

  Специјалитет на Ресторан Москва
 • Црвена Москва

  Квалитетно суво црвено вино од сортата Cabernet Sauvignon. Повелете!